groen

Vreselijk benieuwd naar de verkiezingsresultaten. Niet om te zien hoe het blok het er gaat vanaf brengen, maar hoe het nu eigenlijk gaat uitdraaien met Groen!

In de meeste peilingen en stemoriëntaties is Groen! ergens bovenaan terug te vinden, en verschrikkelijk veel mensen hebben er hun mond van vol over hoe belangrijk Groen! en het het groene gedachtengoed wel niet is. Er is zelfs een steunlijst van 55 BVs voor in het leven geroepen.

Maar als DM bij zeven van die mensen gaat peilen of ze ook daadwerkelijk voor Groen! zullen stemmen, antwoorden slechts 2 daarvan bevestigend.

Zou dit typerend zijn voor de Groene Hype? Het antwoord is niet ver meer af.

2 gedachtes over “groen”

  1. Ik ben ook ne keer benieuwd.

    Volgens mij halen ze het niet. (Sad but true…)

  2. Ik denk eigenlijk wel dat ze een kans maken. Volgens mij is het trouwens ook geen hype, maar een gewone logische reactie van de mensen. De Groenen hebben niet veel te zeggen gehad de laatste jaren, en is het er beter op geworden? Neen, qua milieutoestanden bengelen we nog altijd op hetzelfde niveau als enkele jaren geleden.

    Ik heb ooit een horen zeggen dat het ‘gezond’ is als de regering veel van kleur wisselt. Zo heb je door de jaren heen van alles wat gehad.

Reacties zijn gesloten.