Dingeskes. Jazz.

Idealiter zag de rest van de maand er zo uit. Een mens kan dromen natuurlijk. Speciale aandacht voor het Rat Event (18/11), waarop alweer veel te weinig volk gaat aanwezig zijn; het gezapig avondje Opatuur in Mub’Art (19/11); de Korte Metten (nieuws voor een spotprijs); en Carlo Nardozza natuurlijk. Vergeet ook niet het programma van El Negocito in de gaten te houden!

(Wat of wie ben ik nog allemaal vergeten?)

Vandaag 15/11
20u Toine Thys (op sax, maar hopelijk heeft hij ook een klarinet mee) en Pascal Mohy (piano) bij Opatuur in De Centrale (€ 10 / € 8 leden).

Maandag 16/11
21u De Beren Gieren in de Hot Club de Gand. De winnaars van het Jong Jazz Talent Gent 2009. Gratis ende voor niet.

Dinsdag 17/11
20u Andrew Bird speelt in de theaterzaal in Vooruit (€ 26 / € 22 vvk). ’t Is geen jazz, en het is duur ook, maar het zou de moeite moeten lonen.
21u Toine Thys Quintet in de Hot Club. U kreeg zondag niet genoeg van Toine Thys en Pascal Mohy? In de Hot Club worden ze vergezeld van Frederik Leroux, Axel Gilain (van Bender Banjax), en Lander Gyselinck. Toegang gratis.

Woensdag 18/11
20u Rat Event: The Black Napkins / Knalpot in de balzaal van Vooruit
20u Roy Hargrove Quintet treedt op in De Bijloke (kaarten enkel nog via De Bijloke; € 18 / € 15 reductie).

Donderdag 19/11
20u Bart Maris & Lode Vercampt bij Opatuur in Mub’Art (€ 10 / € 8 leden). Vooraf eten kan; voor 10 euro extra kan u genieten van een Gentse waterzooi met trio van vis.

Dinsdag 24/11
21 The New Chris Joris Experience in de Hot Club, met Nico Schepers, Frank Vaganée, Free Desmyter, Manolo Cabras en Chris Joris zelve natuurlijk. Gratis.

Woensdag 25/11
20u Korte Metten: klein / kort / hevig werk van jazz over pop, dans, film en live illustratie tot mediakunst. Met Kristof Roseeuw, Berlinde Deman, en Christian Mendoza doet ook ergens mee. U beklimt daartoe de vele trappen naar de domzaal van Vooruit (€ 5 vvk & adk).

Zondag 29/11
20u Carlo Nardozza & Gwen Cresens bij Opatuur in De Centrale (€ 10 / € 8 leden).

Een gedachte over “Dingeskes. Jazz.”

  1. Vanavond ga ik naar Andrew Bird, in de warande in Turnhout. Er zal wel een verslagje volgen. Dan weet je of het de moeite is of niet. Op pukkelpop was hij althans fantastisch in een ietswat te kleine (maar toch) gezellige tent.

Reacties zijn gesloten.