Bob de… jazzer?!

Bob de... jazzer?!

Deze voormiddag mocht ik eerst de Bollaertskamer in het stadhuis bezoeken –het is daar een heuse werf, dus het aanwezige journaille kon zich verplicht in Bob(ette) de Bouwer verkleden. Ik heb toch maar een zelfportret gemaakt.

Vervolgens was er een gezwinde stadswandeling (sneller dan het openbaar vervoer, trager dan fietsende collega’s) naar de Gentse Barge, die lag aangemeerd aan de Kantienberg.

Bob de... jazzer?!

Daar vond de persconferentie voor Jazz in ’t Park plaats, met op het einde een kort saxofoonconcert door Jeroen Van Herzeele, Ben Sluijs, en Frank Vaganée. Peter Hertmans was er ook, maar die was zijn gitaar vergeten.

Straks leg ik de cd van Jazz in ’t Park 2008 op, die werd voorgesteld, met o.a. het Jeroen Van Herzeele Special Project (Mode 7 / Psalm en Venus / Leo). Ondertussen kunt ge u al allemaal lid gaan maken van de Facebook group Jazz in ’t Park, en binnenkort komt er dan een verslagje (of twee) bij Het Project.

2 gedachtes over “Bob de… jazzer?!”

  1. ‘k Heb een vraagje, geheel naast de kwestie eigenlijk, maar de vermelding van Jazz in’t Park doet mij denken aan Gent Jazz Festival.

    Ik ben sinds enige tijd jazz aan het ontdekken, en nu wil ik graag naar Gent Jazz Festival, maar ik kan onmogelijk alle dagen gaan. Welke drie avonden zou je mij (als nieuweling zijnde) aanraden? 🙂 Merci!

Reacties zijn gesloten.