Lopen! Verder lopen!

Of ik niet wil meedoen met een challenge, vroeg iemand mij niet zo heel lang geleden. “Gelijk gij zo veel loopt en omdat ge ook blogt, past ge eigenlijk zo goed als perfect in het profiel dat we zoeken.”

De challenge gaat uit van Nike. Vijf mannen komen uit tegen vijf vrouwen, om zoveel mogelijk kilometers af te leggen. De vrouwen –maak zelf uw geslachtsbevooroodeelde opmerking– mogen veertien dagen voor de mannen beginnen. Die mannen, dat zijn aaiboek, Ardi XIV, dipfico, Kristof Nizet, en ikzelve. Langs vrouwelijke kant gaat het om Jess jogt Jess sport, Kaat loopt, Lien Braeckevelt, Lies Deruddere, en mijn naam is Georgina. Wie nog niet in mijn RSS lezer zat, zit er bij deze in. Kwestie van de concurrentie en de teamgenoten wat in de gaten te houden.

We krijgen de nodige tools en gear, en de enige echte voorwaarde die eraan verbonden was, is dat we alles bijhouden op Nike+. Alles zijnde datgene wat de Nike+ sensor registreert. Vroeger heb ik zelf nog zo’n sensor gehad, maar mijn iPod nano heeft het vorig jaar laten afweten. Sindsdien loop ik met Suunto, maar zo’n Nike+ kan daar zeker bij. Mijn gebruiksnaam bij Nike+ is volume12, het mannelijke team gaat van start vanaf 1 maart. Ga ondertussen toch maar al eens kijken bij al die vrouwen, dat gaan wij mannen immers ook doen.

10 gedachtes over “Lopen! Verder lopen!”

 1. nu ben ik jaloers! maar geen tijd voor een blog, naast al dat lopen 😉
  kunnen we ergens de progressie en strijd live volgen?
  en tot slot mijn excuses maar ik doe het toch: hup vrouwen!!! loop ze!!!

 2. @mikaël: goed plan, want vanaf midden maart kan je meelopen voor het mannenteam.
  @herfstmensje: je mag ook meelopen met het mannenteam 😉
  @clopin: dat gaat je toch niet tegenhouden?

  (Even kaderen: Ik werk voor Talking Heads, en wij hebben de 10 bloggers gevraagd voor Nike+ te lopen.)

 3. Dankuwel voor de aanmoedigingen allemaal. Vanaf midden maart meelopen met het goede team hé –maakt niet uit of ge man of vrouw zijt 😉

Reacties zijn gesloten.