plannen (alweer)

Dan mag ik het ontbijt al de avond tevoren hebben gemaakt, een groot deel van de dag werd alsnog in de keuken gespendeerd. Gisteren ben ik aan verse pasta begonnen (geen nood, daar moet ge geen dag op voorhand aan beginnen), en vandaag heb ik lasagne met ragu van kalfsschenkel gemaakt. Recepten volgen in de komende week (die pasta was een verzoekje). En ik heb nog wel wat meer recepten waar ik binnenkort wat tijd in wil steken.

De griep lijkt verdwenen zodat –op een paar vervelende aften na– de gezondheid er goed uitziet. En de buitentemperaturen lijken opnieuw een permanentere plaats boven het vriespunt te hebben gevonden. Zodus: vanaf volgende week beginnen we opnieuw te lopen –na een veel te lange winteronderbreking. Binnenkort gebeurt ook daar iets rond; ‘men’ is trouwens op zoek naar bloggende lopers of lopende bloggers (m/v, maar voornamelijk nog v) om aan een project mee te werken. Wie interesse heeft of meer info wil, mag altijd een mailtje sturen.

Edoch: dit is niet mijn seizoen. Geef mij maar verzuchtende warmte of op zijn minst t-shirtweer. Van al die koude wordt een mens alleen maar moe.

4 gedachtes over “plannen (alweer)”

  1. Ik heb geen blog, maar ben wel loper. Als ik een blog opstart, kan ik dan aan het project deelnemen?

  2. Ach lag je stil? dan is er van die Leopoldslopen niets gekomen (eentje te gaan nog, dacht ik)?

  3. Dit weekend ook terug begonnen, eerlijk gezegd geeft mijn lichaam zelf het signaal dat het meer wil. Dat het er klaar voor is. En daar zullen we dan maar gedwee naar luisteren ook. Bloggen over lopen? ik lees dat af en toe wel eens graag, maar als het te technisch wordt haak ik af. Maar dat is omdat ik nog maar net ben begonnen met lopen. Na verloop van tijd kan dit dus zeker veranderen, wie weet, ooit.

  4. @marijke: geen idee. Ik zal het eens vragen, maar ik vermoed dat men eerder op zoek is naar mensen die reeds bloggen.

    @anje: helaas. Maar ik ben herbegonnen! Weg met de winter! Maar die tweede Leopoldsloop zal er niet in zitten, vrees ik. Eerst opnieuw rustig opbouwen…

    @herfstmensje: ik hou het in de gaten 😉

Reacties zijn gesloten.