wij onderbreken uw televisieavond

Jef Neve doet van radio, elke vrijdag van 19u tot 21u op Klara. Samen met Lies Steppe (in Pietelspeak: “wie denkt dat de babes bij de popradio’s zitten, moet maar eens naar Klara moet kijken”).

De centrale gast vanavond is Tuur Florizoone, maar ook die andere Tuur zal er te beluisteren zijn. Geen zin om 50 first dates te missen? Dan programmeert u toch gewoon de digicorder? (Of u herbeluistert “Neve” via het internet!)

Om uw geheugen op te frissen: Tuur Florizoone is de man van Tricycle, en van Florizoone-Horbaczewski-Massot. U hebt mij al meerdermaals over hem bezig gehoord. Zijn foto staat overigens bij de aankondiging op Klara, mijn credits proper uit zijn knieën weggesneden. (Mijn foto op flickrde klara homepage. Naamsvermelding? Moet dat dan?)

Edoch, luisteren! Beide Tuurkes zijn zeer sympathieke én interessante mensen!

6 gedachtes over “wij onderbreken uw televisieavond”

  1. “Als je van je hobby je werk maakt, ben je je hobby kwijt. Ik heb van mijn slechte gewoontes…”
    Of nog :
    “Met is veilig, zonder is leuker.”

    Curieuze mens die opatuur.

  2. Fantastisch programma is dat! Jef Neve is zo’n fijne mens, en de sfeer… je waant je zo in een jazzcafe, met lekker biertje of glaasje wijn.

  3. ik kan bij deze het standpunt van Pietel bevestigen: Lies Steppe is een lekkere brok (én bijzonder sympathiek)

  4. Het is mijn favoriete programma om te (her)beluisteren tijdens het werk. Ik durf al eens afgeleid geraken, maar dat wordt ik ook met collega’s naast me die bellen of hun weekend vertellen.

Reacties zijn gesloten.