rood

Hij ziet rood, de rand rond het keuringsbewijs van onze wagen. Voorlopig keuringsbewijs, mind you. Rood als schaamrood op de wangen, alsof onze Ypsilon (het vorige model) met droefenis in de te laag afgestelde lichten, haar blik licht verwijtend naar mij heeft trachten op te slaan.

Het heeft iets te maken met de vering achteraan, en hoe er een verschil van meer dan zoveel procent tussen de afstelling links en rechts zit, en hoe dat nefast is voor de stabiliteit. Na twee uur wachten, tien minuten onderzoek, en een kleine dertig euro, was dat gisteren het verdict. Niettegenstaande is Tessa er vandaag mee naar Brussel, waar ze gastdocent speelt aan de VUB. (Als u het mij zou horen zeggen, zou u de nauwelijks verscholen trots in mijn stembtimbre meteen opvallen.)

Er is niks mis mee, met onze Ypsilon, dat weet ik. Maar ik zal toch geruster zijn als Tessa straks weer heelhuids thuis is.

2 gedachtes over “rood”

  1. Tender Surrender van Steve Vai op de achtergrond, pracht van een header op Volume12 en zowaar wat octaanlectuur op deze pagina’s.

    t’ Is weekend, en het begint alvast schitterend.

    Tx, B.

  2. Zeer goed fout trouwens die Steve Vai, maar met dat Gentblogt-feetsje is iedereen sowieso te bezopen om dat nog te merken…;)

Reacties zijn gesloten.