naar middelheim

Het ziet ernaar uit dat het allemaal goed komt, voor Middelheim. Oh nee, niet dat ik nieuws heb betreffende mijn 5D, laat staan dat ik hem terug heb. Natuurlijk hebben zij mij nog niet teruggebeld, ondanks de herhaaldelijke belofte. (Let wel, ze krijgen het voordeel van de twijfel hoor: op maandag zijn ze gesloten, vandaag is een verlofdag, dus misschien hebben ze gisteren wel de brug gemaakt. Al hadden ze natuurlijk wel beloofd –eerst vrijdag, dan dinsdag– terug te bellen.)

Maar goed, dank zij een aantal ongelooflijk vriendelijke mensen –ik had maar uit te kiezen— kan ik vanaf vandaag foto’s gaan maken op Jazz Middelheim. Gisteren heb ik de laatste instructies gekregen: fotograferen in de tent en tijdens het concert kan alleen de eerste tien minuten van elk concert én zonder flits. Goed nieuws voor het publiek, al heeft dat publiek op Middelheim meestal weinig last van de fotografen, mede dank zij de uitgekiende plaatsing van het podium. Tien minuten moeten bovendien volstaan, tenzij de special guests pas later op het podium komen natuurlijk. En dan heb ik bovendien tijd om te luisteren en misschien ook om een korte bespreking te schrijven voor bij de foto’s.

Tot later!

3 gedachtes over “naar middelheim”

  1. Zo schoon, die solidariteit in de blogwereld. Aan de andere kant, het verbaast me niet zo. Ik zou mijn materiaal ook met een gerust hart uitlenen aan u, gezien de zorg die je voor je spullen draagt.

    Met wiens camera ben je nu op weg?

Reacties zijn gesloten.