Stopping time

Toen ik vanochtend thuis kwam van de bibliotheek (waar ik mijn derde sprinter van de maand heb afgehaald), zat er een dikke envelop in de klink van de poort verwrongen. Het zag er redelijk exotisch uit, en en plakten allemaal timbers op van Canada.

Stopping Time - Paul Bley and the Transformation of Jazz

Toen Paul Bley enige tijd geleden naar Gent kwam, had ik al zin om zijn biografie te lezen. Op amazon stond het boek(je) genoteerd voor zo’n 100 (honderd!) euro, en dan nog tweedehands. Bley heeft ook een soortement eigen website, en ook daar was het te koop, gesigneerd zelfs, maar daarvoor diende ik 80 USD + verzendingskosten neer te tellen. Toen ik een beetje dieper ging graven, kwam ik terecht bij de Canadese uitgeverij Véhicule Press, en die verkochten het boek, Stopping Time – Paul Bley and the Transformation of Jazz voor ‘ocharme’ 17,95 USD (+ 6 USD verzendingskosten). Van de overal aangekondigde 224 pagina’s vind ik er evenwel maar 180 terug, maar het lijkt op het eerste gezicht niet alsof er iets ontbreekt.

Nu rap eerst nog die sprinter uitlezen (dan heb ik de hele Millennium reeks achter de kiezen deze maand), en dan kan ik eraan beginnen.

Een gedachte over “Stopping time”

Reacties zijn gesloten.