Elk nadeel heb zijn voordeel

72 uur Amsterdam betekende ook 72 uur zonder internet (in het hotel was het betalend en ik had geen zin gratis WiFi te moeten zoeken), zonder televisie, en zonder oven. En dat resulteerde, naast de lange dag(uitstapp)en, in de lectuur van 2,5 boeken en het volschieten van twee filmrolletjes. Ik ga dat meer beginnen doen, zo van dat internet wegblijven. Al mijn mail en al mijn RSSberichten werden zonder meer als gelezen gemarkeerd, en met twitter ben ik trouwens al langer opnieuw niet meer mee. En weet ge wat? Dat werkt inderdaad bevrijdend.

4 gedachtes over “Elk nadeel heb zijn voordeel”

  1. daar kan ik nu eens goed inkomen se! soms is dat internet een zuigmachine die aandacht zuigt. En zoveel tijd dat ik heb als mijn internet thuis eens crasht! dan weet ik plots met mijn tijd geen blijf. Terwijl ik anders heel de tijd zit te zagen dat ik geen tijd heb…

  2. héhé, ik ken dat : ik zit momenteel thuis ook zonder internet : ik krijg mijn pc niet meer opgestart… kan deugd doen.
    Anyway, ik lees : filmrolletjes. 120 film ? Met de rollei ? Ben benieuwd naar de resultaten.

  3. wie gaat er dan nog naar uw foto’s kijken als iedereen wegblijft van internet, maar misschien hebben ze dan tijd om naar live-concerten te gaan.

Reacties zijn gesloten.