todelootodo

Het was een lange dag, zo had één van mijn slechtere opstellen in het lagere middelbaar kunnen beginnen. Het was een interessante dag, en morgen zal daar eigenlijk niet voor moeten onderdoen. En overmorgen ook niet.

Vandaag was de tweede keer in korte tijd dat ik in Antwerpen was voor een project –waarover ik voorlopig vanzelfsprekend nog niets lan loslaten. Twee negatieve puntjes deze keer, en dan heb ik het vanzelfsprekend niet over dat project, waar alles nog steeds op interessante zijn gang gaat. (1) Het Astridplein, en dat is het plein dat u opstapt als u het Antwerpse Centraal Station verlaat langs de kant van de Zoo, welnu, dat Astridplein, dat is verschrikkelijk lelijk. Niet zo lelijk als het Woodrow Wilsonplein in Gent, maar vele keren lelijker dan het Hendrikaplein dat u alhier opwandelt bij het verlaten van het Sint-Pietersstation. (2) Aquatopia is klein. Het is beter dan het Seattle Aquarium, maar ghoh, eigenlijk vond ik het aquarium in de Zoo minstens zo interessant. Op 1-2-3 stonden we opnieuw buiten –op dat foeilelijke Astridplein– en dat was dat. Nog goed dat we niet alleen daarvoor naar Antwerpen zijn getrokken.

Euh ja, meer heb ik niet eigenlijk. Behalve een waslijst van todo’s:

 • Dinsdag heb ik confituur gemaakt, en daarover moet ik nog een postje schrijven.
 • Ondertussen ben ik al twee dagen bezig aan een andere confituur, en daar wil ik dan ook nog over berichten.
 • Een nieuw brood: ik heb al twee keer een nieuw brood gemaakt, met een vulling, en daarover wil ik ook iets schrijven. Maar die vulling is nog niet helemaal zoals het hoort, en ik wil eerst dát in orde krijgen voor ik erover schrijf.
 • Binnenkort is het Jazz Middelheim, en daar wil ik ook nog iets over schrijven.
 • Dan moet ik héél dringend tekstjes schrijven voor concertaankondigingen.
 • Morgen met de boekhouder gaan ‘klappen’ over een (ander) project –en over mijn belastingen
 • En dan is er nog een ander project, waar ik graag voor Middelheim mee begonnen was, maar dat zal niet meer lukken. Hopelijk nog voor het einde van de maand, anders zal het voor september zijn.
 • Er zijn nog een heleboel foto’s die ik wil posten –morgen komt er minstens één aan.
 • Film: zaterdag gaan we naam Wall*E; en ik zou dolgraag ook nog Batman zien; maar volgende week zit ik alweer vast met Middelheim (een leuke manier van vastzitten, dat wel)
 • Op woensdag loop ik niet –net zomin als op zaterdag. Die ‘vrije’ zaterdag, dat ga ik behouden, maar vanaf volgende week begin ik toch ook op woensdag te lopen. Ik mis het te erg, zo in het midden van de week.

En dan zijn er nog een pak kleinere dinges. En morgen maak ik cupcakes. Ik heb een nieuw recept –met succes al één keer geprobeerd met rode vruchten; morgen draai ik er stukjes appel in.

Slaapwel!

3 gedachtes over “todelootodo”

 1. da’s idd een lijstje om u tegen te zeggen; ik denk dat ik mijn lijstje niet ga uitschrijven, zo lijkt het voorlopig nog alsof het allemaal meevalt (en dat terwijl ik echt ook een lijstjesmens ben – benieuwd hoe lang ik het ga volhouden)

 2. Van brood gesproken…. met hetvolgende recept heb ik steeds succes: Maak brooddeeg voor (licht)bruin brood, na de tweede rijsbeurt rol je het deeg open met de deegrol en je belegt het met gerookte ham, mozarella en zongedroogde tomaten. Beetje peper en zout, toerollen en bakken. Superlekker!

Reageren niet meer mogelijk.