veel volk

De typische oases van rust lijken wel van de Feesten verdwenen. Ik herinner mij nog dat we destijds zuchtten toen we ons door de ‘massa’ op de Gras- en Korenlei een weg tussen de kraampjes moesten banen. En een paar jaar geleden was het nog heel doenbaar in het Baudelopark. Maar nergens lijkt het nog kalm te zijn –al zeker niet in het Baudelopark en evenmin op Bataclan. Op het Spaanse Kasteelplein lijkt het nog het rustigst, zo zegt men mij.

Maar dan blijf ik liever in mijn tuin zitten (van massa’s word ik angstig). Of op ’t gemakje tijdens de jazz in het Duvel Droomschip ’s middags of op het Emile Braunplein ’s avonds. Daar kan een mens nog ademen.

(Euh, dit is geen kritiek op de Feesten: ik ben gemeend blij voor wie deze omstandigheden wel naar waarde weet te schatten.)

4 gedachtes over “veel volk”

  1. Naar mijn aanvoelen is het rustiger dan vorige jaren, ik herinner mij het afsluiten van pleinen, het propvol staan van de dansvloer op baudelo etc

  2. Ik hou eigenlijk ook niet echt van die drukte. Ik dacht dat het aan mij lag maar blijkbaar ben ik dus toch niet de enige. 😉

    Zelfs al is er minder volk dan de vorige jaren, zoals velen beweren, het blijft druk.

  3. idd, vannacht eens rondgelopen op de korenmarkt en ik werd compleet overstressed…

    vanavond Place Musette, oftewel Beverhoutplein, hopelijk is het daar een beetje rustiger

Reacties zijn gesloten.