banking II

De bank site Fortis werkt –zoals te verwachten– ook niet onder Safari op mac (on-line banking wel, zoals gisteren vermeld). De KBC on-line banking toepassing krijg ik dan weer niet meer aan de praat via de computer op het werk (thuis nog steeds wel, gelukkig), noch met MSIE, noch met Mozilla, noch met Mozilla Firebird.

Bij MSIE blijft de applicatie hangen op “Gebruikersbestand zoeken, Even geduld…” en bij de Mozilla’s wordt ik doorverwezen naar een pagina waar staat dat ik Java moet downloaden. Nu ben ik pertinent zeker dat Java geïnstalleerd staat (java spelletjes zoals op de popcap site lukken zonder problemen), maar bon. Dan toch maar nog eens Sun JRE 1.4.2 gedownload en geïnstalleerd, maar het bleef zonder verschil.

Mogelijks goed nieuws is dan weer dat de KBC on-line banking toch via mac zou werken:

Mac OSX versie 10.2.3
KBC-Online onder Mac OSX versie 10.2.3 werkt enkel met Netscape 7.0x. U kunt een geschikte 7.0x-versie hier gratis downloaden.
Netscape Navigator (op deze pagina, download een 7.0x-versie)

Hmm. Netscape?! Enfin, we zullen vanavond thuis eens proberen. Want bovendien, zo staat op die pagina verder te lezen: KBC Bank en Verzekering garandeert de optimale werking van de KBC-Online browsertoepassing als aan de bovenstaande browservereisten is voldaan.