muziek op zaterdag: Martinu, Bartok, Berlioz

Gisteren had ik het bij Het Project nog over de kracht van de live uitvoeringen (Jazz is (a)live). Concerten met klassieke muziek zijn veelal wat duurder dan jazz concerten. Tickets voor rang 1 van de concertzaal in De Bijloke Muziekcentrum kosten al gauw 20 of meer euro, en daar wordt niet meteen met voorverkoopsprijzen gewerkt.

Zaterdag brengt deFilharmonie (met Michaïl Rudy op piano) er werk van Martinu, Bartok, Berlioz: lyriek alom. (Dat Pianoconcerto nr. 3 van Bartok alleen al!)

De oudervereniging van het Sint-Lievenscollege (waar ik geen enkele binding mee heb) kiest jaarlijks één concert uit het aanbod van De Bijloke, waarvoor het dan een aantal plaatsen reserveert in rang 1. Die kaarten worden gereserveerd bij de aanvang van het seizoen, en binnen de kortste keren zijn de plaatsen uitverkocht. Behalve deze keer. Om één of andere reden zijn er nog 15 kaarten op overschot, en daarom worden ze nu aan gunsttarief aangeboden aan de geïnteresseerden. I.p.v. de normale 20 euro, betaalt u nu slechts 17,5 euro voor een plaats in rang 1.

Wie interesse heeft contacteert Gerda Boel (gerda.boel@telenet.be).

deFilharmonie & Michaïl Rudy: Martinu, Bartók, Berlioz, zaterdag 16 februari 2008 om 20u in de Concertzaal van De Bijloke Muziekcentrum