synchroon

Nu NetNewsWire eindelijk volwaardig deel uitmaakt van de NewsGator familie, werden alle FeedDemon voordelen ook voor de macgebruikers opengesteld.

Mijn RSS ‘abonnementen’ staan immers allemaal proper op mijn mac, waar ook mijn e-mail archief op bewaard wordt, zodat die mac minstens één keer per dag wordt aangesproken om de mails van de verschillende accounts naar het archief te verslepen (itt tot de PC die soms dagen uitblijft). Meestal maak ik dan van dat moment gebruik om al die feeds te verwerken, gezien ik er enkel vanop die manchine aan kan, en ik geen zin heb om dat anders allemaal manueel vanop verschillende locaties bij te houden.

Maar op 9 mei werd versie 2.1 van NetNewWire gereleased:

This release of NetNewsWire includes new features such as NewsGator syncing, posting to del.icio.us, sending articles via email, printing, and sorting subscriptions by attention. It’s also a universal binary and includes lots of performance enhancements and bug fixes.

NewsGator syncing en posting to del.icio.us zijn dé twee features die het voor mij doen (met NewsGator syncing op ruime voorsprong). Vanaf heden syncrhoniseren mijn feeds vanop mac zich automatisch met NewsGator, waardoor ik vanaf nu ook vanop de PC kan verder volgen (en vanop het werk), zonder dat ik alle feeds manueel als ‘read‘ moet bijwerken op de mac.

Twee verschikkelijke leuke bonussen:

  1. This is a free upgrade for everyone who already bought a NetNewsWire license.
  2. two free years NewsGator Online Premium

Eindelijk! Ik kan nu al niet meer zonder.

2 gedachtes over “synchroon”

  1. Geweldig, alleen spijtig dat het (bij mij) niet werkt. Want op de Mac op het werk komt er geen ene nieuwe post meer binnen als syncing aanstaat. Vreemd.

  2. Bij mij doet ie het. Heerlijk. Ook de nieuwe layout (header) van de berichten in Netnewswire is een verbetering.

Reacties zijn gesloten.