party all the time

…want om 6u40 stond Henri reeds aan ons bed. “Papa, moet je nu eens wat weten? Mijn wekker stond nog aan van tijdens de week.” Waardoor papa én mama klaar wakker de spruit opnieuw naar boven hebben gestuurd, en nog net iets meer dan één uurtje hebben getracht de slaap te hervatten. Om 8 uur stond Henri er opnieuw, “want, ja, nu mocht ik toch opstaan hé?!”

Gevolgd door een langzaam maar zeker aankleedmoment, de tram naar ’t stad, een plundering in de fnac (DVDs aan 7,5 EUR, bovendien 3+1 gratis voor leden), de aanschaf van alweer een lego bouwdoos, en een koffie bij Bloch (die uitgelopen is in een lichte lunch).

De mannen terug naar huis, een uurtje geslapen terwijl Henri de nieuwe lego in elkaar knutselde, de wagen in, en naar Zele voor wat ernaar uitziet als het laatste (grote) nieuwjaarsfeest voor 2006 (met de schoonfamilie). Alwaar Henri zich alweer als grote entertainer ontpopte (dat heeft hij van de Bollaerts gaf zelfs zijn moeder toe), en vanwaar wij net terug zijn thuisgekomen.

Dus als u het mij vergeeft zoek ik eerst mijn bed op, zodat ik morgen naar de nieuwjaarsreceptie van ’t stad (Gent) kan, in de namiddag kan gaan nieuwjaren bij mijn groottante, en des avonds eindelijk eens kan genieten van de Jazz bij Opatuur.

En dan, dan misschien kan ik eraan beginnen denken eindelijk mijn foto’s nog eens te verwerken.