Uitgelezen, jg 3, afl. 2: ‘Enfants Terribles’

Na de spetterende opening vorige maand, inclusief de beloofde majorettes, een enthousiaste Rick de Leeuw en een geïnspireerde Erwin Mortier, krijgt u vanavond een aantal Enfants Terribles uit het contemporaine literaire landschap voorgeschoteld.

Anna Luyten, Saskia De Coster, Jos Geysels en Wouter Deprez bespreken het recente werk van Michel Houellebecq (La possibilité d’une île) Bret Easton Ellis (Lunar Park), en Herman Brusselmans (Het spook van Toetegaai). Christophe Vekeman, wiens Een borrel met Barry vorige keer nog maar door het panel werd besproken, is Herlezer van dienst, met als onderwerp Onder Professoren van W.F. Hermans. (De vorige ‘Herlezing’ kan u overigens nog steeds on-line beluisteren.)

Verder bekijkt u nog de cartoons van ZAK, de foto’s van Stephan Vanfleteren, een Kingkong-kortfilm met Luc De Vos en JMH Berckmans, terwijl Fien Sabbe –zoals steeds– waakt over de goede gang van zaken.

Zeg niet dat u niet gewaarschuwd was.

Uitgelezen, met als thema “Enfants Terribles”, vanavond, 8 november om 20u in de Balzaal van de Vooruit. Toegang gratis!