heet weekeinde

Martelaarslaan wacht heet weekeinde lezen we –via gent.blogt— in De Gentenaar.

Evenwel niet dit weekend, maar pas op het einde van oktober:

Tijdens het weekeinde van 29 en 30 oktober gaat het kruispunt van de Koning Albertlaan met de Martelaarslaan volledig dicht. Dan moet de aansluiting van de tramsporen gebeuren. De afwerking van het kruispunt met de Martelaarslaan en de Charles Andrieslaan zal dan al gebeurd zijn.

Al ben ik razend benieuwd: de Albertlaan grenst namelijk niet aan de Martelaarslaan, en volgens het on-line stadsplan (via gent.be) ligt de Charles Andrieslaan ergens aan de Watersportbaan: “Charles Andrieslaan, loopt van: Watersportlaan tot Antonius Triestlaan.”

Momenteel werkt men aan de tramsporen op de Albertbrug, die de scheiding vormt tussen de Koning Albertlaan en de Groot-Brittanniëlaan, en daar kan men eventueel nog de rijweg verder afsluiten om de verbinding met de tramsporen te maken. Maar dan gaat het evenwel om het kruispunt van de Albertbrug, met verbindingen naar de Neermeerskaai en de Henleykaai langs de kant van de Groot-Brittanniëlaan, en de Gordunakaai en de Eedverbondkaai langs de kant van de Koning Albertlaan.

Aan de vernieuwing van de tramsporen in de Groot-Brittanniëlaan is men nog niet begonnen, maar mogelijks vertrekt men daarvoor vanop het kruispunt van de Groot-Brittanniëlaan met de Martelaarslaan, en zal men daarvoor dat kruispunt volledig afsluiten. (Wat de Charles Andrieslaan daar dan verder mee te maken heeft…)

Weet iemand waar het over gaat?

Een gedachte over “heet weekeinde”

Reacties zijn gesloten.