psp (bis)

Online met de PSP gaat wel degelijk (cfr de feebdack van Michel (m.) en mezelf). Hoewel het nogal traag gaat, blijft wat er op het scherm wordt getoond van heel goede kwaliteit.

Alleen, online gaan zoals ik het zou willen, is niet mogelijk. Ttz ik ondervind geen enkel, maar dan ook geen enkel probleem wanneer ik connecteer naar m’n airport extreme base station, via WEP security. Ondertussen zitten we echter wel al aan WPA2, en is de beveiliging daarmee toch wel aanzienlijk verbeterd. Bovendien wordt mijn SSID niet gebroadcast, en moet het client MAC address in de base station access control list zijn opgenomen, voor die toegang krijgt.

Bon, maar met WEP geeft dat dus totaal geen problemen. Met WPA (of WPA2) daarentegen, slaag ik er maar niet in verbinding te maken. Ik heb al zowat alles geprobeerd: password, pre-shared key: leuk, dat allemaal ingeven via de PSP interface. (If you choose to enter a password, it can be 8 to 63 ASCII characters. If you choose to enter a Pre-Shared Key, it must be 64 hexadeceimal characters.)

Nochtans claimt Sony dat vanaf release 2.0 (dat er dus opzit), WPA-TKIP tot de mogelijkheden behoort. Hmm. Verder zoeken dus.

(Niet dat gans dat browser systeem belangrijk is; veel leuker is de mogelijkheid foto’s op de PSP Memory Stick Duo mee te kunnen nemen (al kan ik er op mijn 32 MB niet echt veel kwijt, naast de savegame data), en dat gebeurt allemaal via USB.)

3 gedachtes over “psp (bis)”

  1. 32Mb memory stick, het is typisch Sony. Ze zijn lekker duur + bij de verkoop gewoon het kleinste meeleveren. Idem bij hun Sony cybershots. Hier ligt nog zo’n cybershot met een duo memory stick van 256Mb (512Mb). Zou ik er dan toch nog iets mee zijn later?
    Enkele foto van het nieuwe speel’tje??

Reacties zijn gesloten.