slaap!

Godverdomme, dat is ambetant. Nu lig ik hier al een tijdje te woelen, vermoeid, maar de verlossende slaap wil maar niet komen. De slapers in mijn ogen wel, en gewauwel in mijn geest ook, maar daar blijft het verder bij.

So what’s a man to do? Het is na twaalven, dus ik zou DS reeds kunnen lezen (kijk, ik krijg net een digibon voor de genomineerde boeken van de Gouden Uil in mijn inbox), maar morgen (straks) is het weekend, en dat wil ik nog wel eens de papieren krant kopen. Geen optie dus.

TV behoort al evenmin tot de mogelijkheden (is er nog wel iets op dit uur), gezien mijn getik en het licht van de powerbook reeds zuchten van protest aan mijn (wél slapende) wederhelft onlokt. De werken in de Albertlaan zijn niet ver genoeg gevorderd om er mooie nachtfoto’s van te maken, en op zolder is het te koud om naar muziek te gaan luisteren. Ik zou natuurlijk de kachel kunnen aansteken, maar je zal zien dat ik net dan weer wél in slaap zou vallen.

De was is ook net gedaan, en in de kelder valt er niets te beleven –tenzij ik naar de wijnkelder zou trekken, maar van alcohol raak je nog moeilijker in slaap (zo wordt beweerd).

Een glas warme melk misschien?

Een gedachte over “slaap!”

Reacties zijn gesloten.