Films 201210

Niets, maar dan ook niets gezien dat de moeite was. Of met heel erg grote onwaarschijnlijkheid misschien een heel klein beetje Excision. En ik heb meer boeken gelezen dan films gezien. Voorwaar een goede tendens.

 1. The Two Mr. Kissels / Ed Bianchi / 2008
  Een film over de Milkshake Murder van Robert Kissel en de moord op zijn broer Andrew Kissel, drie jaar later. Het klinkt interessanter dan de film eigenlijk is, maar het was met Robin Tunney (en John ‘Full House’ Stamos), dus ben ik blijven kijken. Dat en ik had migraine dus van enige hersenactiviteit was er toch geen sprake.
 2. Excision / Richard Bates Jr. / 2012
  Mucho bizarro filmpke over een meiske dat behoorlijk ver gaat om de goedkeuring van haar moeder te krijgen. Het zit heel logisch –hoe bizar ook– in elkaar, en het einde kon eigenlijk niets anders zijn dan wat het geworden is. Weird. Totally weird.
 3. Elevator / Stig Svendsen / 2011
  Geheel voorspelbare film vol voorspelbare toestanden waarvan het lijkt alsof het een verfilmd toneelstukje is.
 4. Julia X 3D / P.J. Pettiette / 2011
  Met een mooie rol voor Kevin ‘Hercules’ Sorbo. Maar niet veel soeps voor de rest –veel potentieel nochtans.
 5. Compliance / Craig Zobel / 2012
  Gebaseerd op het Mount Washington, Kentucky, incident, dat schreeuwde om eem verfilming. Deze versie is evenwel grotendeels een gemiste kans, door de statische uitwerking –Steve McQueen zou daar iets wondermoois van hebben gemaakt.
 6. 247°F / Levan Bakhia & Beqa Jguburia / 2011
  Twee regisseurs, dat is vaak om moeilijkheden vragen; bovendien is deze film gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het valt nochtans mee, maar verwacht geen spetterende acteerprestaties of superspannende een plotline. Drie mensen raken geblokkeerd in een sauna en moeten er zien uit te geraken.
 7. Wrong Turn 5 / Declan O’Brien / 2012
  Puh-lease.
 8. Villa Captive / Emmanuel Silvestre / 2011
  Dit is een weinig verrassende film met een totaal gebrek aan originaliteit. Het beste aan deze film is zonder twijfel de soundtrack van John Silvestre.

(films vorige maand)