twie ballen veur ne frank

Twee items om van het lijstje af te halen (en dan rest er ons nog 1 –dat vermoedelijk in een projectje zal ontaarden– en dan zijn we weer à jour).

Browsen heruitgevonden
Blij te zien dat de mainstream ook ‘die andere browser’ in de gaten heeft gekregen. Al ben ik het met Michel eens (ik vind zo onmiddellik de link niet) dat het ding nog niet rijp is voor de gemiddelde internet gebruiker.

Maar moet dat dan weer zo gehyped worden?

Het is járen geleden, maar sinds enkele maanden is het opnieuw zo ver: met je keuze van webbrowser kun je je weer onderscheiden. Wie een beetje mee is, laat zich niet meer met Internet Explorer betrappen. Die gebruikt Firefox.

BTW: tamelijk laat op de wagen gesprongen, om er dan nu nog snobistisch over te doen.

Het geval Beke
Maar mensen toch, hebt ge nu echt niks beters te doen? Ziet ge nu echt het verschil niet tussen een paar frauderende parkeerwachters en een burgemeester die openlijk een paar boetes laat verdwijnen? Vroeger heette dat overigens dienstbetoon. Waarschijnlijk werd het artikel geschreven door een gefrustreerde journalist wiens PV niet werd vernietigd. Zo zou ne mens toch denken.

Allez, ge zijt vergeven, en doe nu ne keer aan echte journalistiek.

[update] Zie ook de berichtgeving bij hullabaloo en rigoureus over deze ‘problematiek’.

Een gedachte over “twie ballen veur ne frank”

  1. Firefox: meer nog, de laatste tijd (sinds PR1) crasht het ding meer dan anders. En het begint me zwaar tegen te steken dat bugs maar niet opgelost geraken–dat bijvoorbeeld het clipboard letterlijk al jaren niet naar behoren werkt.

    Enfin, fijn voor de meneer van DS dat hij het licht gezien heeft.

Reacties zijn gesloten.