gezond

’t Is Henri zijnen toer: koorts, niet eten, en om vijf uur voor tv op mijn schoot in slaap gevallen. Gisteren nog vol energie, vandaag uitgeput.

Hopelijk is het ook zo’n now you have it, now you don’t beest, want zijn sociale agenda voor ’t weekend was weer goed gevuld. Morgen een verjaardagsfeestje, zondag flikkendag. (“Maar papa, als ik morgen nog zo ziek ben, kunnen jullie mij dan niet zo met de auto naar het feest voeren en dan naar binnen dragen?”)

Ondertussen zit Tessa nog steeds thuis van die whiplash. Vandaag scans en foto’s laten nemen (o.a. botscan), waarop duidelijk te zien was dat er iets mis was ter hoogte van de derde wervel (te veel compressie, om maar iets te zeggen). De dokters wilden er zich niet over uitspreken, dus moeten we wachten tot de proffen zich over de foto’s hebben gebogen. Volgende week. En dan zijn er ook meer consultaties. Laat ons hopen dat het een storm(pje) in een glas water is.

2 gedachtes over “gezond”

 1. Hey
  Oei henri ziek??? Dat is niet alles en Tessa ookal getroffen.
  Misschien een kleine bezigheid voor hen beide.
  http://www.hitentertainment.com/bobthebuilder/
  Je vindt er ook een oudersgedeelte op met informatie maar die is momenteel niet beschikbaar staat er. Verder zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden voor Henri. Moest ik er nog tegenkomen. I’ll let you know.

  Groeten en veel beterschap aan zowel Tessa en Henri

  Cynne

Reacties zijn gesloten.