Boekenpost

We gaan eens bestellen bij The Book Depository i.p.v. bij Amazon. Het was al een fractie goedkoper, en dan komt er bovendien nog Free worldwide shipping bij ook (bij amazon is dat enkel als ik via amazon.fr bestel).

Boekenpost

Toen de postbode daarnet aanbelde, kreeg ik een boel pakjes in mijn handen gestopt. Elk boek wordt afzonderlijk verpakt en gepost. Niet goed voor het milieu, en waarschijnlijk ook niet voor hun portemonnee. Wel goed voor de boeken zelf, al moet ik vermelden dat ik nog maar zelden een beschadigd boek heb ontvangen met amazons bulkverpakking.

Boekenpost

Drie boeken voor Tessa, drie boeken voor mij. Eerlijk verdeeld.

4 gedachtes over “Boekenpost”

 1. Bij amazon.fr? En ik maar bij amazon.de gaan om verzendkosten te ontlopen.

  Ik heb eens een boek besteld bij The Book Depository via amazon.de. Het was er inderdaad goedkoper.

  Bij play.com rekenen ze trouwens ook geen verzendkosten aan.

 2. Je moet voor ieder boek de prijs individueel gaan vergelijken bij amazon.de of amazon.fr … de prijzen kunnen echt veel verschillen.

  TBD kende ik nog niet, neem ik alvast op in mn lijstje.

 3. tc boyle = super!
  wel al van the book depository gekocht, maar dan enkel via amazon.co.uk
  merci voor de tip!

 4. Ik bestel heel graag bij The Book Depository. De boeken zijn meestal goedkoper. Ik bestel meestal de Amerikaanse editie van een boek – de Britse edities zijn hun geld niet waard, toch zeker de hardcovers niet (minderwaardig papier, nooit ‘echt’ gebonden, etc.) Bij TBD kun je die Amerikaanse edities makkelijk en snel bestellen en enkele dagen later heb je ze al thuis. En: er is nog nooit een pakje verlorengegaan. Als een Amazonpakje net te dik is voor mijn brievenbus durft een luie postbode het wel eens keurig voor de voordeur te leggen…

Reacties zijn gesloten.