firefox

Vermoedelijk moet er nog het een en het ander aangepast worden bij Firefox 0.9rc. Alle extensions waren inderdaad weg, en het default theme trekt op geen zak (al is aan beide zaken snel verholpen).

0.8 of 0.9

Bij de installatie stond er echter Click Next to continue installing Mozilla Firefox 0.8, en op het einde van de installatie stond er ook Launch Mozilla Firefox 0.8 now.. Yo!

Bij Help » About staat er ook version 0.8.0+ en bij de details van de release Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT5.0; en-US; rv:1.7) Gecko/20040608 Firefox/0.8

Hmm. Gelukkig heette de install file tenminste FirefoxSetup-0.9rc.exe of ik ging helemaal aan het twijfelen.

3 gedachtes over “firefox”

  1. Dat van die 0.8+ klopt hoor. Zolang een versie niet stabiel is (en dit is nog maar een Release candidate, dus nog niet 100%), mag het nieuwe versienummer niet gebruikt worden. Daarom staat er een ‘+’.

    En het is ook normaal dat de extensies verdwijnen. Er is nu een extensiemanager bijgekomen en om dit te verwezenlijken, moest er

  2. Mee eens. Ik ben absoluut fan van Firefox (ik gebruik het al sinds het nog phoenix heette), en wat mij betreft is er alvast geen probleem (daarom schreef ik over de extensies + theme: “al is aan beide zaken snel verholpen”).

    Alleen een beetje verwarrend, die 0.8 vs 0.9rc.

  3. Ja, in het opensourcewereldje is men blijkbaar niet zo goed in communiceren. De RC is eigenlijk nog niet voor het publiek bedoeld, de stabiele versie komt na het weekend uit. Ik wacht dus nog enkele dagen. 🙂 De laatste bugjes zijn dan ook platgemept.

Reacties zijn gesloten.