terug

De mensen van Priorweb hebben het een en het ander uit te leggen. Vanochtend had ik nog een mail gestuurd Vindt u zelf ook niet dat dit de grenzen van de redelijkheid begint te overschrijden?, en daarna ben ik met Henri naar Bokrijk vertrokken, voor een heerlijk onbekommerd dagje.

Toen ik terugkwam zat er een mailtje van support in de inbox:

Er zijn momenteel enige problemen met de webserver waar uw website word op gehost. We zijn er volop mee bezig om deze problemen uit te zoeken en op te lossen. Onze excuses voor de overlast

Tiens. Er zijn problemen met de webserver. Daar had ik anders nog niks van gemerkt. *zucht* Ik zal morgen maar eens bellen.

6 gedachtes over “terug”

 1. De site heeft er een hele tijd uitgelegen, en toen hij er wel weer was, bleek het niet meer mogelijk om commentaar te geven alhier.

  Service Level Agreement! Geld terug!

 2. Het ziet er inderdaad naar uit dat het die weg gaat opgaan (uitgaan?). Ik zal mij een weekske bezighouden met wat andere providers te bekijken…

 3. Maar even zeggen dat ik op dezelfde server zit. En idd het was een vrij vervelende situatie. Als je het support forum gevolgd zou hebben had je geweten dat ze er reeds 3 (4?) dagen mee bezig zijn. Zo hebben ze de voorbije dagen:

  1. een nieuwe server geplaatst (wat het probleem niet oploste)

  2. alle hardware stuk voor stuk vervange, probleem nog niet opgelost

  3. alle software opnieuw ge

 4. Sorry, maar ik vind dat niet goed genoeg. Internet kent geen zondagen. Je hebt helaas overschot van gelijk dat het nergens anders beter is, tenzij je je eigen server hebt –heb ik een tijd gehad, toen ik zelfstandig was, maar is nu te duur voor wat ik ‘maar’ nodig heb.

  (Het is niet dat “ze er reeds 3 (4?) dagen mee bezig zijn”, maar dat de server al meer dan een maand problemen geeft.)

  Veel komt neer op communicatie (cfr MT). Als ze nu (bvb) de URL van die thread hadden meegestuurd in hun communicatie. Nuja, zoals ik al eerder had gezegd, ik was tot nog toe zeer tevreden over priorweb (snelle server). Dat, en ik heb geen zin mijn 120 EUR voor niets te hebben betaald. En ik heb al erger meegemaakt (maar dan ben ik wel geswitched).

  Maar volgens het forum ziet het er inderdaad uit dat het opgelost geraakt/is, dus we geven het nog maar eens 24 uur h

 5. sorry als ik wat onbeleefd overkwam. Ik wou gewoon even wat blanco’s voor je invullen 😉

 6. No offense taken (we zijn tenslotte geen Amerikanen die steeds op eieren moeten lopen), en de invulinformatie was meer dan welkom.

Reacties zijn gesloten.