Triootje (in de rapte)

Ik had amper tijd voor een triootje, gisteren. Jazz Sur l’Herbe ging van start, en dus pikte ik ’s middags het optreden van de Christian Mendoza Group mee; ’s avonds snel een stukje van het Jeroen Van Herzeele Quartet; en om af te sluiten nog gauw Eleni Mandell in Vooruit.

Eleni Mandell

Heel weinig volk, op dat optreden van Mandell. Het kondigde zich aan als een singles club, want ik kreeg een beetje het gevoel alsof Club Midi stond voor midlife crisis, af te gaan op de gemiddelde leeftijd, en op het dominante geslacht in de schaars bezette zaal. De twee jonge meiskes konden er van meespreken, en mochten meteen op de nodige aandacht rekenen. “Morgen hebben we vroeg les,” hoorde ik hen verontschuldigend uitleggen aan de grijze geïnteresseerde meneer.

Allemaal heel geslaagde concerten overigens –ik ga dat Club Midi gedoe wat beter in de gaten houden (zei hij, op het einde van het seizoen).

Maar ik moet alweer weg, want straks (om 12u) speelt het Brick Quartet in het Citadelpark (gratis ende voor niets), en ik moet eerst rap nog een (stuk) persconferentie meepikken. En koffie gaan drinken in de Coffee Lounge.

2 gedachtes over “Triootje (in de rapte)”

  1. knappe foto, Bruno ! Zeker als je hem op hoogste resolutie bekijkt…

Reacties zijn gesloten.