Zaad

Maandag schreef ook Mme Zsazsa over haar brievenbus. En gezien Tessa en Henri allebei zo hyper zijn over hun moestuin (in de serre), dacht ik hen eens ter verrassen.

Zaden van De Nieuwe Tuin

Vol enthousiasme volgde ik de link van Mme Zsazsa naar De Nieuwe Tuin, en voor ik het wist had ik een winkelmandje vol zaad. Blue spice basilicum, micro-erwten tom thumb, griekse basilicum, gecofure, flageolets Chevrier Vert, marconi golden, ananas noire, pink accordion, ossenhart, dix doigts de naples, purple russian, black zebra, flashy trout back sla en claremont sla: het leest als poëzie.

Maandagavond besteld, woensdag reeds in de bus. Nu maar hopen dat de winter snel voorbij is.

5 gedachtes over “Zaad”

  1. De eerste basilicum werd bij ons afgelopen weekend in een potje gezaaid. De werkgever van mijn lief geeft zijn werknemers de mogelijkheid om tomatenplanten te krijgen, een vreemd extralegaal voordeel maar het is wel leuk, alleen hoop ik dat we deze keer iets meer tomaten te zien krijgen

  2. lap, daar gaat mijn idee voor een origineel paascadeau voor de meter van mijn dochter (gelukkig heb ik nog een reserve-idee dat er goed bij zal passen)!

  3. spijtig dat we geen tuin hebben, maar voor het ontwerp wil ik ze ook wel kopen. Mooi, duidelijk en leuke sfeer van verpakking

  4. En wijlie waren heel erg blij met de zaadjes!! Nu nog een deftige manier zoeken om niet te vergeten waar wat staat! Ik denk trouwens dat onze groentenboer/in het ook zal voelen in zijn/haar portemonnee: we hebben nu genoeg groensels voor een gans regiment!

Reacties zijn gesloten.