Een weekje plus. Nike plus.

Een week geleden werden ook de mannen aan de challenge toegevoegd. Normaal gezien was dat pas voor vrijdag voorzien –en eigenlijk pas voor zondag– maar om één of andere reden telden plots ook de kilometers mee die ik donderdag had gelopen. De vrouwen hebben een fantastische voorsprong opgebouwd –ze zitten ondertussen aan 440 kilometer– en moeten de mannen het met vier stellen i.p.v. vijf, gezien onze aaiboek met shin splints het lopen even mag vergeten (rusten is de enige –en frustrerende– remedie tegen kwestures). Niettemin, op een weekje tijd hebben de mannen toch ook al bijna 200 km bijeen gelopen. Goed bezig makkers!

http://nikeplus.nike.com/nikeplus/v1/swf/scrapablewidget/challenge.swf

De deelnemers, om u er even aan te herinneren, dat zijn Jess sport, Kaat loopt, Lien Braeckevelt, Lies Deruddere, en mijn naam is Georgina; en aaiboek, Ardi XIV, dipfico, Kristof Nizet, en ikzelve. Er wordt aardig wat afgetwitterd en geblogd, en het belooft spannend te worden. Het leaderboard zag er daarnet nog zo uit…

Nike+ Bloggers vs Blogsters

…al is de kans niet gering dat tegen vanavond Kaat alweer over mij heen is gesprongen.

Nike+ werkt enorm stimulerend voor zo’n challenge. Lien en Kaat schreven er ook al over: het is gewoon een feit dat ge beter uw best doet als er wat uitdaging is. Voor recreanten zoals wij is het systeem bijna perfect. Vergeet die duurdere pro(sumer) sporttoestanden, het enige wat ik mis is een hartslagmeter. En naar verluidt komt die eraan (hij zou in de herfst catalogus staan, en is mogelijks al beschikbaar vanaf de zomer). Wreed content dus –de kans is niet gering dat ik na de challenge niet naar Suunto terugkeer.

Niet vergeten: binnenkort kan iedereen meelopen in de grote Men vs Women Challenge (van 13/03 tot 19/04)!

5 gedachtes over “Een weekje plus. Nike plus.”

 1. Amai, Nike zal content zijn met uw voorlaatste zin. Maar ik ben ook helemaal in de ban van Nike+iPod, zelfs ondanks de vertraging en verloren kilometers.
  Ik ga nooit meer alleen lopen zonder. Want hoewel niets een loopmaatje vervangt, zijn er voldoende loopjes in je eentje en motiveert de iPod als geen ander.
  Nog veel succes!

 2. Waarom schrijft iedereen mijn naam fout?

  En niet vergeten: voor belgië is er de gunter vs an challenge!

 3. Damn. Ik had gewoon copy-paste gedaan van de vorige keer. (Ik heb het op beide plaatsen verbeterd.)

 4. Ik heb ook zo een Nike+ setje (met armband). Mijn winterslaap duurt nu al lang, maar ik loop er ook graag mee. De men vs women challenge lijkt me ideaal om er terug in te vliegen.

  Misschien ook interessant voor u (je zit toch ook op mac?) is Trailerunner. Je kan er routes mee uitstippelen en deze aan uw Nike+ runs koppelen.
  http://trailrunnerx.com/

Reageren niet meer mogelijk.