wp administrativa

De nieuwe interface van WordPress vind ik best te doen. Een paar uitzonderingen niet te na genomen.

  • Op het dashboard in wp-admin –waar u heen gaat om een nieuwe post te schrijven– staan rechts twee knoppen, één met Write a New Page en een tweede met Write a New Post. Heel verwarrend, ik ben al meermaals aan een nieuwe pagina i.p.v. een nieuw bericht begonnen. De mogelijkheid om die andere knop weg te laten zou welkom zijn.
  • De nieuwe Write Post interface is niet meteen beter dan de voorgaande. Ik mis de categorieën aan de rechterkant. Nu staan die onder de nieuwe post, waardoor ik moet scrollen om ze aan te vinken, terwijl ik vroeger niet hoefde te scrollen. Ambetant.
  • Ook Tags toevoegen is trager dan met de plugin die daar vroeger voor gebruikt kon worden. Vaak heb ik de bewuste tag al geheel ingetikt voor er ook maar iets verschijnt.

Enfin, ’t is altijd wat natuurlijk, de mens is een gewoontedier, maar ik denk niet dat ik de enige ben die daarmee wat verveeld zit.

Oh, en ik heb zopas iWPhone WordPress Plugin and Theme geïnstalleerd. Kwestie dat als u dit blog met uw iPhone zou bezoeken, u sneller bediend wordt.

Graag gedaan.

3 gedachtes over “wp administrativa”

Reacties zijn gesloten.