muntjes (bis)

Terwijl ik mijn filmlijst klaarstoom even wat trivia. Eind september had ik mij Shaun Inmans Mint aangeschaft (ik moet dringend de update installeren), zodat ik meer zich zou hebben op de bezoekers van de mijn blogje. Eens zien wat voor wereldschokkende informatie ik daaruit kan halen.

Local searches (dat is die Search this site, daar onderaan):

  1. medrol is de meest populaire zoekterm op mijn site. Ik voel mij wel een beetje een dealer nu.
  2. Search this site, met stip de tweede meest populaire term. Tsja.
  3. jambonneau, digitaal versus analoog en archieven doen het ook goed, maar dan verwaterd verwatert het wat.

Searches (via zoekmachines dus):

  1. Veerle Baetens staat helemaal bovenaan, en weinig verwonderlijk is de recensie van Windkracht 10 – Koksijde Rescue de meest populaire pagina van de blog.
  2. Veerle wordt echter op de hielen gezeten door Anneliese Michel, en dat is de juffrouw in 1976 is gestorven aan een exorcisme. Haar leven was de inspiratiebron voor The Exorcism of Emily Rose en (het betere) Requiem. Zie ook de bespreking van laatstgenoemde film.
  3. Vermelden we nog king kong, Sophie Marceau, electrabel en Kevin Janssens, en daarnaast ook een aantal traditionele gerechten zoals varkensgebraad, vogelnestjes, gevulde paprika, schorseneren en cake. Smakelijk.

71% van mijn bezoekers komt uit België, 20% uit Nederland, en 2% uit de Verenigde Staten. 69% gebruikt Internet Explorer, 24% Firefox, en 6% Safari; 89% gebruikt Windows tegenover 10% Mac, en u beschikt bijna allemaal over een scherm dat op zijn minst 1024×768 pixels weergeeft.

En u bent allemaal welgekomen.

3 gedachtes over “muntjes (bis)”

Reacties zijn gesloten.