life…

rocks on a caffeine overdose

De eerste schooldag dusver: te laat opgestaan (7u20), alsnog een halfuurtje gaan intervallopen (tot een piek van 178 bpm), in due process mijn huissleutel kwijtgespeeld, gedouched, Henri naar school gebracht, allemaal sympathieke ouders teruggezien, bij mijn terugkomst ontdekt dat de ontbijtvlokken op waren, dan maar koffie gedronken met een ontbijtkoek, e-mail gechecked, een business decision genomen, deel 1 van Vanished op de video bekeken, met de tram naar het centrum getrokken, een sleutel laten bijmaken bij MisterMinit in de Veldstraat, 6 rolfilmpjes binnengedragen bij Dirk, een toast kramiek gegeten en twee dubbele espresso’s gedronken (bij de mokabon natuurlijk), te voet naar huis gekeerd (en onderweg gezien dat er bij Verstraeten weer zo’n Hasselblad Superwide voorligt).

Tot zover de voormiddag.

Oh, en mag ik u nog een Serieuze Tip meegeven? Lifeline, de nieuwe van Ben Harper & The Innocent Criminals, kan u met een gerust hart in huis halen. Ik heb mijzelf moeten verplichten om de repeat af te zetten.

7 gedachtes over “life…”

  1. Die Serieuze Tip, daar heb ik maar meteen wat iTunes-credits tegenaan gegooid. En ik moet u danken! Waanzinnig goede cd. Bedankt!

  2. @ Daand. Hoe heb jij dat gedaan? Bij mij is die cd “not available in the Belgian store”.

    En de plaat klonk nog zo lekker… Moet ik nu 19 euro in de Fnac gaan neertellen, of zo?

  3. @ Gerrit: Die cd is gewoon beschikbaar, weliswaar als iTunes Plus. Misschien dat dat er iets mee te maken heeft? En als je hem toch gewoon op schijf wilt, één adres: Bilbo!

  4. Right, blijkbaar een setting hier waardoor het niet werkt. Thanks again.

    Leuke plaat, indeed.

    Als je deze van Harper graag hoort, moet je beslist iets van Jack Johnson proberen (klinkt wat luier, funkier, hij is ex-G-Love), en als je meer de country-kant op wilt: Easy tiger of Cold roses van Ryan Adams.

Reacties zijn gesloten.