publiek geheim (v): de ontsluiting

Vandaag is een dag van opruimen en afscheid. Vandaag is mijn laatste dag. Mijn contract loopt pas af eind augustus, maar gezien de vele verlofdagen die ik nog heb opgespaard en een beetje goodwill van de werkgever, kan ik straks de deur zacht, maar definitief, achter mij toetrekken.

Vandaag heb ik ook veel papier verwerkt, waarvan er een deel door de versnipperaar is gehaald (paswoorden en andere gevoelige informatie), maar waarvan het grootste deel toch in de papiermand is verzeild geraakt. Met Collega Martini (en Henri) ben ik daarnet een laatste keer chapati gaan eten in de kelders van de City2.

“En wat gaat ge nu doen”, was de veel gestelde vraag vanochtend bij de koffiekoeken.

Ach, ik loop al een tijd met grootse plannen rond, waar ik voorlopig nog niets over kwijt wil. Maar kijk, we beginnen met vakantie. Het BNRF! De Gentse Feesten! De trip naar Amerika! Het verblijf aan de kust! Jazz Middelheim! Jazz in ’t Park! Het wordt een gezellig drukke zomer.

6 gedachtes over “publiek geheim (v): de ontsluiting”

  1. Hmmm. Dat gevoel ken ik, die laatste dag. Gemengd. Een ongelooflijke “sense of purpose” met een scheut melancholie, die smaakt naar wat meer vrijheid. Succes.

  2. Hmm, ik had zo een vermoeden 🙂

    Ben benieuwd naar het vervolg! Geniet van je zomer 🙂

  3. Proficiat! De eerste dag van een nieuw leven! Hopelijk valt het weer nu nog een beetje mee deze zomer!

  4. Heb net de hele serie gelezen, chique dinges zeg! Lang leve de keuze voor een ware passie, ipv tegen uw goesting op een bureau te zitten! Alleszins veel succes ermee binnenkort!

  5. *nieuwsgierig* maar ook content te horen dat ge vanaf nu geen badges en zo meer zult moeten maken 😉 oh en goede reis gewenst hé!

Reacties zijn gesloten.