dinsdag

Dinsdag was een goeie dag, careerwise. Bijna alles viel op het juiste moment op de juiste plaats, en ik heb –in retrospect– toch wel veel werk kunnen verzetten.

’s Ochtends was volledig aan Het Project gewijd (planning en toestanden), waarvoor ik veel lopende zaken heb kunnen afwerken –deed wel deugd, nog eens zo’n opgekuiste inbox.

Om 11 uur was er een persconferentie voor het Blue Note Records Festival. Toen waren er nog veel TBCs, maar het begint ondertussen toch steeds meer ingevuld te geraken. Veel mensen teruggezien, en ik ben dan altijd een beetje verbaasd dat sommigen zich mij überhaupt nog herinneren.

Jazzman mocht natuurlijk niet ontbreken, en de volgende dag kreeg ik onderstaande foto van hem toegestuurd. Hoe sympathiek is dat wel niet! (Jawel, dat ben ik daar, op de tweede rij, die ijverig zit te noteren.)

BNRF persconferentie - foto Jos Knaepen

Nog een beetje blijven plakken op de receptie, en achteraf had ik nog een ander project, waarover u nog even in het duister moet blijven tasten. Maar u hoort er nog van –beloofd!

’s Avonds alle info van de persconferentie verwerkt, en het artikel op Het Project gepubliceerd (met dank aan de voorzitter voor het nalezen): Blue Note Records Festival 2007. De zesde editie reeds, en het ziet er weer ferm de moeite uit.