BNRF (ix): de man met de hamer

De man met hamer is al een paar keer langs geweest. Vanochtend rond 3u30 ben ik thuisgekomen van Het Festival, heb vervolgens nog op automatische piloot één (van de twee) geheugenkaartjes naar de HD getransfereerd, en vervolgens als een blok in bed (en in slaap) gevallen.

Rond acht uur was ik opnieuw wakker. Ik had Tessa en Henri beloofd de laatste dag van De Feesten met hen door te brengen, dus zijn we achtereenvolgens:

  • gaan ontbijten in de (nieuwe) Pain Quotidien op de Kalandenberg (duur!)
  • een aperitief gaan drinken (lemon squash) in de Passion aan het Emile Braunplein (onderwijl naar de jazz van Chromatic Banana luisterend die ons uit de Duvel Droomschiptent tegemoet kwam)
  • gelunched, op de zelfde plek –het beviel ons dermate, dat we maar in één ruzie door meteen een soep (Henri), een Salade Scampi (Tessa) en Fettuchini met Scampi (ikke) hebben besteld
  • het plein zijn overgestoken voor een ronduit schitterend concert van het Carlo Nardozza Quintet, en de bekendmaking van de winnaar van het Jong Jazz Talent in Gent Concours

Nu zit ik nog rap even –knikkebollend– foto’s te bewerken voor Het Project (i. heeft een bespreking van gisteren klaar, waarin alleen nog mijn foto’s ontbreken).

(En morgenochtend mag ik opnieuw mijn dagelijkse tocht Brussel-en-terug aanvatten. Opstaan om 6u15. Geeuw.)