Boeken 201208

Drie goede boeken gelezen, vorige maand, en ik kan u niet hard genoeg aanraden om The Princess Bride te lezen.

 1. A Game of Thrones (A Song of Ice and Fire #1) / George R.R. Martin / 1996
  Eerst de serie gezien, dan het boek gelezen, en daardoor kwam het wat minder interessant over dan het misschien was. Met deel twee/seizoen twee gaan we het omgekeerd doen: eerst het boek, dan de serie.
 2. Gone Girl / Gillian Flynn / 2012
  Het boek komt een beetje saai over in het begin, maar eenmaal voor bij de eerste vijfig of zo pagina’s begint het interessant te worden. Het midden zit zeer goed in elkaar, maar de laatste pagina’s van het einde zijn dan misschien weer iets te open voor het genre. Graag gelezen, onderhoudend, en in de goede stukken een echte page turner.
 3. The Princess Bride / William Goldman / 1972
  Euh, dit is een vijf-sterren-fantastisch boek. Ik wist van het bestaan af, maar ik heb geen idee waarom ik er zo lang mee gewacht heb om dit te lezen. Henri heeft het ondertussen ook al verslonden, en Tessa is het ook aan het lezen. Serieus. Niet twijfelen, maar lezen. (Ik heb ondertussen de film in huis gehaald, maar nog niet bekeken.)

(boeken vorige maand)

4 gedachtes over “Boeken 201208”

 1. Ik ben al een tijdje op zoek naar de papieren versie van The Princess Bride, maar niet meer te krijgen in de handel en in de bib hebben ze het ook al niet. Heb jij het op papier? En zo ja, te leen aan een aardig meisje?

 2. Zodra Tessa het uit heeft –al kan dat een tijdje duren. Edoch, voor snellere bediening hebben ze het bij Amazon voor nog geen 6 pond! (Laat u niet afschrikken door de mogelijke omschrijving ‘abridged’, dat maakt deel uit van het verhaal.)

Reacties zijn gesloten.