Jazz sur l’herbe, eventjes

Jazz sur l'herbe door Bruno Bollaert

We zijn er maar heel eventjes geraakt op Jazz sur l’herbe, dit jaar (wat al meer is dan vorig jaar, al telt dat niet geheel mee). Lang genoeg voor een foto, een zelfgemaakte limonade en een deel van de GrasFanfare: Michel Massot’s Babelouze.

’t Zag er allemaal interessant uit, programmagewijs, en de paar stukjes die we gehoord hebben zaten vol ambiance. Het zat echter allemaal al volgeboekt, de voorbije dagen. Ik ga dat volgend jaar toch wat rapper reserveren op onze kalender.

Bent u er wel geraakt? En is het bevallen? Of had u ook een druk weekend?

Een gedachte over “Jazz sur l’herbe, eventjes”

  1. Ik ben er ook eens geraakt, deze namiddag. Gezellig (rommelig?) en interessante optredens. Jammer dat de arena geen volk trok omdat iedereen zat te chillen rond de kiosk. Een soort van zichtbaar parcours (vlagjes?) tussen kiosk en arena zou al een verbetering zijn, denk ik (of een creeser mét microfoon). De organisatie zou ook een pak meer geld kunnen binnenhalen door het kopen van een drankje niet te ontmoedigen (lange file aan de dranktent), dus een iets efficiëntere catering en dit festival is een blijver, mijn gedacht.

Reacties zijn gesloten.