Oudercontact

’t Was vanochtend oudercontactavond. Nomaal gezien dienden we vanavond bij het klasje aan te schuiven, maar gezien we vanavond echt-echt-echt niet konden present geven, kregen we bij dankbare uitzondering deze ochtend reeds een audiëntie.

Wij prijzen ons verschrikkelijk gelukkig dat er voorlopig bij Henri geen noemenswaardigheden te vermelden vallen (behalve in positieve zin dan), maar het doet wel raar om in wezen eigenlijk uw eigen karaktertrekken opgesomd te horen. Wat in wezen een compliment is voor mij, maar het laat mij tevens niet geheel onbevreesd de toekomst inkijken. Gelukkig weet ik daardoor ook waar ik op moet letten, en heb ik een gedacht hoe ik dat kan trachten op te vangen. Waar hangt mijn broeksriem hier ergens?

2 gedachtes over “Oudercontact”

  1. Wij schoven vanavond gewoon aan, 2x zelfs, om 2x te horen hoe onze genen zich manifesteren. Meest frappant was de onthulling bij de dochter (6); ik ga es de notities in mijn eigen rapportjes terug gaan zoeken nu, ter verificatie van de vergelijking, ter verantwoording van die broeksriem 😉

Reacties zijn gesloten.