Go!

En we zijn weer vertrokken. Het nieuwe seizoen begint! Vanavond ga ik naar Kamikaze in de Minard; donderdag is er een persvoorstelling van Mijn zachtste huid in Kunsthal Sint-Pietersabdij; ’s avonds tref ik u op het eerste concert van Opatuur (in Mub’Art); volgende week mag ik in Brussel pralines gaan maken bij Godiva op de Zavel; de dag erna ‘mag’ ik op oriëntatiecursus bij de VDAB (jaja Eva, de VDAB).

Alsnog in de nabije toekomst: een interview; een nieuw Gents-Belgisch label voor alternatieve muziek; Ben Allison & Man Size Safe; en, iets verderop: het Filmfestival!

Henri, Leica M6TTL, Voigtländer Color-Skopar 28mm f/3.5, Kodak BW400CN

(Tessa kijkt vol spanning mijn toekomst tegemoet. Of gewoon naar het optreden van Jason Moran op Jazz Middelheim.)

Die vier dingen, die tussen neus en lippen even werden vermeld, daarvan is er één al 100% zeker ondertussen; een tweede 99,09% (Henri zijn woorden); het derde 100% maar ik moet er mij dringend eens aan zetten; en het vierde, daarvan zou ik normaal gezien hetzij tegen het einde van de week, hetzij tegen het einde van de maand te weten komen of het al dan niet doorgaat.

En ik ben (nog steeds) bezig al mijn cd’s te digitaliseren (lossless natuurlijk, en –even vanzelfsprekend– eerst jazz). Onderwijl zit ik toch al aan de ‘H’ van Henderson, Joe.

Henri, Leica M6TTL, Voigtländer Color-Skopar 28mm f/3.5, Kodak BW400CN

(Henri kijkt vol argwaan in de lens van het fototoestel waarvan ik zeg dat ik er geen foto van hem mee ga nemen. Of hij begrijpt net als u, geen snars van alle onzin die ik uitkraam.)

Maar mijn bureau, dat is nog steeds niet volledig opgeruimd.