Game over?

http://nikeplus.nike.com/nikeplus/v1/swf/scrapablewidget/challenge.swf

Wel, de strijd is gestreden. Het vrouwenteam heeft een mooie 556,38 km bijeen gelopen, de mannen hielden (met veertien dagen handicap) halt na 378,03 km. Samen hebben we bijna 1.000 km afgelegd!

Een mooie overwinning voor de vrouwen én een puike prestatie van iedereen: Jess, Kaat, Lien, Lies, en Georgina, aaiboek, Ardi XIV, dipfico, en Kristof.

Nike+ Bloggers vs Blogsters

De competitie hield iedereen op zijn scherpst, er zitten mensen bij die het drievoudige hebben gelopen van hun normale training. Zoals Kaat schrijft: het maakt dus wel degelijk iets uit als je met iemand loopt dan wel tegen iemand.

Niet getreurd, deze challenge mag dan wel voorbij zijn, op 13 maart starten de nationale Gunter vs Ann en de internationale Men vs Women challenges waaraan iedereen kan meedoen. Wij hebben ons al aangemeld, u doet toch ook mee?!

5 gedachtes over “Game over?”

  1. Toch gefeliciteerd met de mooie prestatie !
    En alvast in bloedvorm voor de 20 km door Brussel, zo te lezen.

  2. Proficiat met je persoonlijke triomf zeg! Heb jij dan in 10 dagen meer dan 200 km gelopen, als ik het goed begrijp? En wat zeggen je knieen daarvan?! Ik zou dolgraag mijn wekelijkse 70tal km aan de women schenken, edoch, ik loop meestal op Zen en iPod is me nog heel vreemd! Al een ticket voor Brussel bemachtigd dan? Ikzelf loop voor het Marsteam, inclusief alle goodies, een gratis ticket en eigen damestoiletten aan de start (alleen al voor dat laatste zou ik mijn ziel aan Mars verkocht hebben!), tot loops.

  3. amaai, indrukwekkend hoor, die kilometers van je. heb me zonet aangemeld voor de ann vs gunther challenge -maar euhm, mijn bijdrage zal een pak bescheidener zijn 😉

Reacties zijn gesloten.