solden!

“Liefje,” vermeldde ik langs mijn neus weg en in allerbeminnelijkste stem, “ik ga vandaag eens naar de solden, denk ik. Ik heb een winterpull nodig.” Mijn nieuwste winterpull dateert van twee-drie jaar geleden, ondanks (minstens) jaarlijks aanhoudend aandringen van datzelfde liefje.

Iederéén was blij, dit weekend, toen ik beslist had om niet naar de solden mee te gaan, maar mijn zaterdagochtend lopend te spenderen. De tram zat vol, de straten liepen vol, de winkels zaten vol, en één keer dat woordje vol is voor mij al —pardon the punvoldoende om het stressniveau de hoogte in te jagen.

Gisteren ben ik om een aantal redenen niet naar het centrum getrokken, niet in het minst omdat ik vreesde dat vele koopjesjagers een verlengd weekend hadden genomen om –zo hoopten zij dan– een rustige soldendag tegemoet te gaan. Mij zouden ze niet liggen hebben.

Dus trok ik vandaag het centrum in, na eerst mijn andere boodschappen hier in de buurt te hebben afgewerkt. Daarna Vooruit in voor een snelle lunch, en toen was het plots 14 uur, en moesten de winkels wel leeg zijn. Het was tenslotte een werkdag.

Eerste halte was: Bilbo. Drie cds voor minder dan 9 euro (per stuk). Tweede halte was: Katherine Bouckaert. Twee handdoeken en één pan. Derde halte was: de tramhalte. Ofte: ik ga naar de solden, en keer terug met een pan. Die dingen komen zelden in afslag (20%), en zeker de vijf sterren braadpannen van Demeyere. Content dat ik ben!

Pulls? Welke pulls?

4 gedachtes over “solden!”

 1. Mja. Demeyere. Op Oudejaarsavond heb ik anders wel enorm goed gemerkt dat onze potten en pannen van T&T Design (ja, mottige naam, maar zo’n goede kookpotten! Ongelooflijk!) nóg beter zijn. Gaan veel sneller aan de kook, blijven langer warm, verbruiken minder energie (dikke bodem die zeer warm blijft zelfs als je de plaat lager zet), etc.

  Ik moet geen andere meer hebben.

  Ze zijn nog niet op de markt, wij hebben ze gekocht via een soort probeerverkoop van het bedrijf zelf, maar eens ze te krijgen zijn, stuur ik iedereen die ik ken om zo’n pot! 😉

  http://tent.web.shphosting.com/t-t-kooksysteem/

 2. En ja, als je googlet kom je vanalles tegen, over drogredenen van nog niet op de markt zijn en blabla, maar hoe je het ook draait of keert, die potten zijn geweldig. Nèm! 😀

 3. Ik was aan een antwoord begonnen, maar het werd te lang. Meer volgt dra in een eigen post: “potten en pannen” 🙂

 4. Oei, ik krijg al schrik 🙂

  Ik schreef dat omdat ik toen een stoofpot maakte voor 17 man en ik ze haast moest laten wachten omdat die van Demeyere (10 jaar oud) niet mee wilde. Kon dus duidelijk het verschil zien aangezien er een even grote pot van T&T met net hetzelfde erin ernaast stond te pruttelen.

  Ben benieuwd naar je post!

Reacties zijn gesloten.