uitgelopen

Bruno, hoe zit dat nu met uw lopen? Waart ge niet met een nieuw schema begonnen?

Inderdaad, dank u. Dat schema —pardon the pun— loopt als een trein. Ik ben er nu drie weken mee bezig, en die 15 kilometer op zondag gaan er vlot door. Mijn hartslagband werkt nog steeds niet (en zal ook niet meer werken). Wat jammer is, want ik heb wel het gevoel dat ik wat vooruitgang maak, maar heb er geen bewijs voor.

Eerder deze week had ik uit wanhoop zo’n nieuwe Nike+ armband gekocht (daar hebt ge geen iPod voor nodig), maar ik heb hem vandaag teruggebracht naar de winkel. Gemakkelijk is dat, hier in Amerika: no questions asked, het geld wordt probleemloos en integraal teruggegeven. Het ding werkt voor geen moer: de connectie tussen de zender (in de schoen) en de ontvanger (om de pols) viel om de haverklap weg, en twee keer toen ik de gegevens van de run naar de Nike+ site trachtte te uploaden, gebeurde er niks. De gegevens werden wel van de drager verwijderd, maar verschenen niet op de site. Het is niet meteen goedkoop ook (60 USD), dus ik was blij dat ik het gewoon kon teruggeven. Puike service dus, dat wel.

Edoch, ik zou nog steeds graag weten of ik echt vooruitgang maak, dan wel of ik nog andere zaken in mijn training moet aanpassen. Misschien moet ik ook mijn eetgewoonten eens in de gaten houden. Al eten we hier best gezond: veel fruit en groenten, twee-drie keer per week vlees, evenveel keer pasta, en sloten water (in Henri’s geval: gallons en gallons melk), en soyamelk voor proteïnes. Wel weinig vis, maar ik vind vis te duur. Ik eet heel graag vis, maar voor 40 USD heb ik één maaltijd vis, en minstens drie maaltijden vlees.

(Misschien bekijk ik toch die Garmin Forerunner 405 eens wat van dichterbij. Wat mij vooral aantrekt is dat de runs kunnen voorgeprogrammeerd worden, genre 1 km rustig, 3km gematigd, daartussen twee fartleks van 30 sec en eindigen met 1 km rustig –zie ook deze zeer grondige bespreking. Ze zijn wel niet gemakkelijk te vinden.)

2 gedachtes over “uitgelopen”

  1. He ledenmagazine van Fnac viel zonet in de bus en wat ziet mijn lodderig oog? Ze verkopen er de Garmin forerunner 405! Je betaalt er 339 euro voor. Leden krijgen 40 euro voordeel.

Reacties zijn gesloten.