goodies

Gisterenochtend stond de bel hier niet stil. ’t Is te zeggen, er werden wel zeker twee pakjes afgeleverd.

Eerst kwam de post langs, met een langverwachte bestelling van amazon.fr (langverwacht, omdat ik er al twee maanden over aan ’t twijfelen was). De Préludes van Chopin, door Alaxandre Tharaud (ik ben fan van Tharaud); Seventh Tree van Goldfrapp; het debuutalbum van Au Revoir Simone; en Angle Mort, het enige boek uit de collectie KSTR (van Casterman) dat nog in mijn verzameling ontbrak. Al had ik amper de tijd om mijn nieuwe aanwinsten te bepotelen en in mijn pedia’s in te geven, want daar werd opnieuw aangebeld.

goodies

Een verjaardagcadeautje. En niet eens voor mijn eigen verjaardag. Op 4 maart werd eigenwys twee jaar oud, en ik denk dat ik Julie en Frederik al heel die tijd volg (langer zelfs). Wie verjaardagswensen achterliet, zou een mooi geschenkje toegestuurd krijgen. Het mijne werd gisteren door Frederik persoonlijk bezorgd. (En met een paaskuikentje erbij voor de gelegenheid.)

K-do nummer 1 is een geheel zelfgemaakte en gepersonaliseerde pannenlap. Het ziet er niet alleen goed uit, het zit ook degelijk in elkaar, kan ik u verzekeren. Het plooit in twee, met twee gleufjes aan de buitenzijde om eventueel uw vingers in te steken –misschien zal ik ze nu niet meer verbranden aan mijn broodvorm. Wreed bedankt!

(Binnenkort een eigen winkel op etsy, Julie?)

Een gedachte over “goodies”

  1. Ik ben blij dat de pannelap jou bevalt. Ik hoop alleen dat hij genoeg isoleert. Etsy en andere ideeën zitten spoken al een tijdje door mijn hoofd maar ben er nog niet toe gekomen van iets concreets uit te werken. We zien wel. Dat Seattle onvergetelijk (leuk) mag zijn voor jullie alle drie! Ik veronderstel dat je blijft bloggen?

Reacties zijn gesloten.