viraal

Vrijdag kreeg ik een e-mail van een zekere Johan Lammerds.

Hey Bruno,

Het is simpel, ik heb hier naast mij een pakket staan met vanalles in. Als je het ok vindt, sturen we het je op. Als je als eerste kan vinden wie we zijn, is een HD camera yours. En ja, het is echt, en nee, we gebruiken je adres niet voor iets anders in de toekomst. Ik ben benieuwd.

Gegroet,

Johan

Waarom niet, dacht ik, en ik stuurde per kerende mijn adres naar Johan. En jawel, zonet hield een rode postwagentje halt voor mijn deur, en de postbode stopte mij een groot pak in mijn handen. Erin bevond zich een speelgoedauto-met-afstandsbediening, en een VOORSTEL TOT ONMIDDELLIJKE INNING.

Op datum van 14-03-08 werd het voertuig met kentekennummer 213.203.234.70 geverbaliseerd voor een overtreding. Reden: U was te snel, of gaat nog te snel zijn.

Vastgesteld door KASTEELS DANNY, INSPECTEUR en BECKY CLAESSENS, INSPECTEUR op 14-03-08.
De verbalisant heeft een vorming genoten voor het gebruikte apparaat, dat gebruikt werd volgens de voorschriften van de constructeur.

Indien u niet akkoord gaat met het voorstel tot onmiddellijke inning, wordt u ten stelligste aangeraden de code in deze brief te ontcijferen, en te schrijven op uw blog over hetgene dat u ontdekt.

Als u geen gehoor wenst te geven aan dit voorstel mist u de kans om een HD CAM te winnen.

Op dat IP adres vinden een YouTube clipje, waarin zo’n racewagentje als in het pakket zat, door de politie geflitst wordt. Snelheid verbinden wij momenteel met de Telenet campagne, dus gaan we (i.p.v. enkel op YouTube) toch maar eens gaan kijken op de tegenhanger (die door Telenet wordt beheerd): GarageTV.

En voorwaar, als ge klikt op video’s, dan staat daar onder nummer 3 hetzelfde clipje. Euh, wacht, toch niet, het is iets langer, en op het einde zoomt de camera in op het racewagentje:

Het is leuk als je weet dat je de snelste bent. TELENET.

Wijs, en tegen vanavond staat heel de blogosfeer waarschijnlijk vol met berichtgeving hierover. En ik ken iemand die heel blij gaat zijn met dat racewagentje.

2 gedachtes over “viraal”

  1. pfft allemaal goed en wel maar ze mogen de prijzen van het surfen wel naar beneden halen en ze mogen standaard mee dan een belachlijek 50MB webruitme aanbieden ook vind ik, het is niet meer van dezen tijd! dat ksot hen toch niets (al zullen ze dat ontkennen)

Reacties zijn gesloten.