hoogstpersoonlijke uitnodiging

Gentblogt Feest op 15 februariMijn excuses. Ik ben slecht in sociale toestanden waarvoor ik zelf moet uitnodigen. Hm. Who am I kidding? Ik ben slecht in sociale toestanden.

Edoch, Gentblogt Feest! Het Project viert zijn (haar?) derde verjaardag en, ik zal het maar toegeven, het Groots Feest zou hetzelfde niet zijn zonder u erbij. Serieus. Ik zou u dolraag (nog) eens zien, al is de kans alweer niet onbestaande dat ik met mijn vol tanden blijf staan terwijl u aanhoudende pogingen onderneemt om een conversatie gaande te krijgen.

Euh.

Wacht. Niet echt motiverend zeker? Heb ik al gezegd dat ik slecht ben in sociale toestanden?

Maar kijk, mijn madam zal er ook zijn, en die is dokter doctor, en die weet altijd wel wat te vertellen! En ik zou u echt graag (nog) eens zien.

En als dat niet volstaat, dan is er nog de voltallige –en bevallige– Gentblogt ploeg en met grote zekerheid zijn er ook veel vrienden! En als dat nog niet volstaat, dan is er de locatie! Het Feest vindt plaats in Au Bain, met zicht op Gent en het zwembad Van Eyck! En om middernacht zijn er frieten. In een puntzak. En er is een DJ!

De toegang? Die is Geheel Gratis!

Gentblogt Feest op vrijdag 15 februari vanaf 20u30 in Au Bain (boven zwembad Van Eyck).

U komt toch ook?!

3 gedachtes over “hoogstpersoonlijke uitnodiging”

  1. Oei, ik word zenuwachtig. Help, we kennen daar niemand! Help, we zijn asociaal!

    We komen dus ook. Maar of we iets gaan zeggen? Ik weet het niet…

  2. Ik wil heel graag mijnen kop (en de rest van mijn lijf en leden) daar eens binnen steken maar zit dus ook met dat gevoel van help, ik ken daar bijna niemand (en zij die ik ken, kennen bijna iedereen en hebben dus als companie genoeg vrees ik dan…) Ik sta nog in dubio, nog even afwachten of ik het haal (maar de goesting is groot)

Reacties zijn gesloten.