vakantietijd

Ook wij wouden (lees: zij wou) graag nog eens met vakantie. De paasvakantie leek te ver af, dus gaan wij binnenkort voor een korte uitstap naar die Franse lichtstad. Met de Thalys naar een hotel waarvan wordt verteld dat het overal dichtbij is. Ook geen Club Med voor ons dus.

Allemaal goed en wel, en dan rest mij slechts één dilemma: welk fototoestel neem ik mee. (Al hebben ze mij ooit gezegd dat ge geen vragen moet stellen waarop ge het antwoord zelf al weet.)

11 gedachtes over “vakantietijd”

  1. had je alleen geweest zou ik de yashica of de hasselbladt meenemen – en nee niet nog eens parijs in ’t zwart wit! :o)
    In Nice had ik de zware mamiya 645 mee met enkel de 80mm … was een heerlijke ervaring!! (maar je hebt tijd nodig :o)
    met twee is altijd iets meer “samen” dan “fotograferen” dus zou ik de M6 meenemen – niet te zwaar!

  2. In italië ook twee weken rondgelopen met de rolleiflex, op den duur weegt dat bakje wel wat door. Maar als je een caplio GR hebt, zeker meenemen! of gewoon old school, een heel klein 35mm kodakje. Wat een luxedilemma’s toch allemaal hé.

  3. Bedankt voor de input. Ik neem inderdaad de M6 mee, met de Voigtlander 28mm erop: zeer compact op die manier (de film heb ik nog niet beslist, maar het zou wel eens Kodak BW400CN kunnen zijn –ik heb er nog stapels van liggen). Waarschijnlijk neem ik ook de Yashica-Mat mee, met Fuji Pro400H in.

  4. Bruunoo, waar blijft die post die zogezegd op’t einde van vorige week ging verschijnen? He? He? 😀

Reacties zijn gesloten.