dilemma

Ik sta dubbel geboekt. Het is u ongetwijfeld allemaal al overkomen: agenda slecht of niet ingevuld of bijgehouden, of uw partner boekt een avond bij X terwijl u diezelfde avond bij Y hebt gereserveerd. Het kan gebeuren.

Op tien december worden de Site van het Jaar awards uitgereikt in de Gentse NTG. Dat ligt al een tijdje vast, en ik ging mijn neus daar binnensteken, gezien mijn eigen nominatie en die van Het Project. (En omdat het leutig is met de mensen van Het Project ergens heen te gaan. En andere bloggers nog eens te ontmoeten.)

Edoch, daarnet tuimelde volgend bericht mijn inbox binnen:

Clouseau: bingo!

Jaja! Je bent erbij op 10 december, gefeliciteerd. Eén van de volgende dagen vind je je duoticket in de brievenbus. We wensen je heel veel plezier met Clouseau20.

Een week of twee geleden had ik deelgenomen aan de betreffende Telenet wedstrijd, en ik was totaal, maar dan ook totaal, vergeten dat ik die dag al iets anders te doen had. Clouseau interesseerde mij bovendien niet eens zo erg (lees: geheel niet), maar ik wist dat Tessa enorm blij zou zijn als ze naar dat concert kon.

Maar goed, ik sta dubbel geboekt. En zo komen we bij de titel van deze post.

2 gedachtes over “dilemma”

Reacties zijn gesloten.