migraine

’t Was lang geleden, maar ik heb nog eens migraine (ik bespaar u de gedetailleerde uitleg)

Dat betekent evenwel dat al mijn zorgvuldig geplande activiteiten voor de rest van de dag niet kunnen doorgaan. Jammer, want ik had een bijzonder drukke en belangrijke dag voor de boeg, en ware het niet dat ik er bijna een uur over gedaan heb om dit te tikken wegens betraande gen en kotsneigingen, zou ik alles toch afgehandeld hebben. Zo belangrijk was mijn dag. (Jaja, dat is een referentiepunt, want als persoon met hypochondrische neigingen zoek ik mijn bed op zodra ik het begin van een hoofdpijn voel opkomen.) Ik hoop in elk geval dat ik morgen naar de Flemish Jazz Meeting kan, want dat zou een regelrechte ramp zijn, als ik daar niet naar toe kon.

Naast migraine heb ik bovendien ook veel ideeën, en misschien is het ene wel met het andere in verband te brengen. Dat of een teveel aan koffie natuurlijk.

3 gedachtes over “migraine”

  1. Zelf migraine-mens zijnde, zou ik zeggen dat je bed opzoeken meer met gezond verstand dan met hypochondrie te maken heeft 🙂

  2. Ik durf ook wel eens last van migraine hebben. Sumatriptan zorgt er bij mij voor dat mijn dag niet om zeep is. Na 1/2 uurtje ben ik de migraine vergeten.
    Nu voel ik mij hier precies een viagra spammer 😉

Reacties zijn gesloten.