cavalier seul

Zoiets mag toch niet verdwijnen in een commentaar?

Ten eerste: het was de “55″
Ten tweede: de hoofdeigenaar(en) van de 55 waren destijds Antoon (Toontje) Vantomme en Oliver Neyrinck, en twee ‘minderheidsaandeelhouders’: Serge Van Autreve (die later de Aba-Jour zal opendoen) en mezelf.
Toontje is na de verplichte sluiting van de 55 (het monster Urbis moest in de plaats komen) nog mede-eigenaar geweest van de 55 in Kuurne samen met Peter Decuypere.
Decuypere is daarna met Thierry Coppens de oprichter geweest van de legendarische “Fuse” in Brussel en is stinkend rijk geworden met die mega-technofuiven.
Toontje woont nu in Thailand en is (nog steeds met cv seul) eigenaar van de meeste seksshops op de Kuiperskaai, Cine ABC en die tent aan de Dampoort.
Serge heeft zijn Aba-Jour verkocht en woont nu ergens in Antwerpen waar hij catering doet voor bedrijfspartfeesten.
Olivier is van de aarbodem verdwenen.
En ik, ik schrijf af en toe eens voor Gentblogt. 😉

Huug maat, schrijf eens uw memoires.

6 gedachtes over “cavalier seul”

 1. Memoires? Het is nog te vroeg, er moeten eerst nog een paar mensen de pijp uit en ik moet ook nog aan de nabestaanden denken (kwestie van rechtszaken te vermijden…)
  😉

 2. Als er ieman Toontje moest tegenkomen,ik moet hem nog altijd 500fr poef van in de 55,als hij ze nodig heeft wil ik ze hem na 32 jaar nog altijd geven (liefst zonder intrest),hahaha!!!
  Konden we maar terug in de tijd reizen,en die supertijd terug beleven!!!

 3. Toon heeft een drietal dagen geleden beslist om definitief afscheid te nemen van ons en is vertrokken voor een eeuwige journey. We hopen dat hij nu de rust vind waar hij zo nood aan had. Wij herinneren hem als een toffe gast met een gul hart en een aanstekelijke smile .
  Some friends come and go but true friends leave footprints in our hearts.” (Anon)
  Goeie reis Toon!
  Nino

 4. Nino,

  Mooie woorden, een laatste adieu in Lochristi op Maandag 13/02 om 12.30…

  Wim
  Bewoner Kuiperskaai

 5. It’s about time, Hugues. Wacht niet tot ze allemaal heen zijn. Jij weet dingen die de mensen moeten weten.

Reageren niet meer mogelijk.