rustig

Vrijdag begint hier het ‘verplicht’ jaarlijks verlof. Die dagen worden niet van ons ‘normaal’ verlof afgehouden, maar zijn extra dagen (wij beschikken dus over 28 dagen + de periode tussen kerst en nieuw + de wettelijke feestdagen). Veel mensen hebben een aantal verlofdagen opgespaard om vlak voor of na de kerstperiode een paar extra dagen op te nemen, waardoor het hier stillaan ook leegloopt. We werken zelfs al niet meer op halve kracht, en morgen zal ik een van de weinigen zijn die nog op het kantoor opdaagt. Ook op 2 januari belooft het hier stil te worden. “Don’t tell me you’re coming back on the second“, vragen mijn collega’s mij vol ongeloof.

Zitten er rond u nog veel collega’s momenteel?

5 gedachtes over “rustig”

  1. Veel volk?
    Normaal gezien is het hier op deze verdieping vrij rustig, maar vandaag gonst het van de drukte. Veel onbekenden vooral.

    weird

  2. hier begint het volk wel te minderen maar het werk helaas niet met toch wel weer vrij hektische toestanden als gevolg 🙁
    Gelukkig is het hier vanaf 16u ook voor een weekje de boeken toe. Ook ik ben op 2/1 (even) present maar da’s enkel om nieuwjaarswensen uit te delen, in de namiddag nog beetje recup om er dan met nieuwe moed terug in te vliegen want ’t zal weer de moeite zijn 2007!

Reacties zijn gesloten.